4+1 τρόποι για να φορέσεις το ασπρόμαυρο look

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0

Όλοι έχουν στην ντουλάπα τους ρούχα σε ασπρόμαυρους τόνους, καθώς αποτελούν τα πιο κλασικά χρώματα μιας γκαρνταρόμπας! Δεν φεύγουν ποτέ από την μόδα, ενώ αν τα συνδυάσετε θα πετύχετε ένα υπέροχο σύνολο! Διαβάστε 5 τρόπους ώστε να αποκτήσετε εύκολα όλα τα ασπρόμαυρο look και εσείς! 

1)Το μαύρο τζιν παντελόνι αναμφισβήτητα, το πιο συνηθισμένο τζιν παντελόνι μετά από το μπλε είναι το μαύρο! Ποιος δεν έχει τουλάχιστον ένα στην ντουλάπα του; Μάλλον κανείς! Εφόσον λοιπόν έχετε ήδη το παντελόνι, επιλέξτε ένα τοπ άσπρο με μαύρη στάμπα ή με μαύρα μοτίβα! Το πιο Καλοκαιρινό μοτίβο που μπορείτε να βρείτε σχεδόν παντού είναι ένα πουά τοπ! Ως παπούτσια μπορείτε να φορέσετε ότι εσείς επιθυμείτε αρκεί να είναι είτε λευκά, είτε μαύρα! 

2) Πώς θα «σπάσετε» το Total black look; Εάν θέλετε για την έξοδο σας να επιλέξετε ένα Total black σύνολο, μπορείτε να φωτίσετε το πρόσωπο σας συνδυάζοντας το με μια ζακέτα λευκού χρώματος και λευκά πέδιλα! Τόσο απλά! 

3) Λευκό φόρεμα! Το Καλοκαίρι προτιμούμε τα λευκά φορέματα για έναν ακόμη λόγο: Είναι από τα πιο Καλοκαιρινά κλασικά χρώματα που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και τους άντρες! Επιλέξτε λοιπόν ένα λευκό φόρεμα και συνδυάστε το με μαύρα αξεσουάρ: Ζώνη, τσάντα, παπούτσια! Το ασπρόμαυρο look είναι έτοιμο! 

4) Ασπρόμαυρες φούστες! Οι φούστες είναι από τα πιο θηλυκά κομμάτια αυτής της εποχής!! Επιλέξτε μια Midi φούστα floral ή με άλλα μοτίβα και για να ισορροπήσετε το σύνολο συνδυάστε τη με ένα απλό λευκό τοπ και μαύρα πέδιλα! Θα τραβήξετε όλα τα βλέμματα πάνω σας! 

5) Λευκό τζιν! Τα λευκά τζιν όσο και αν τα αποφεύγουμε υπό τον φόβο ότι είναι ρούχα που λερώνονται εύκολα, αποτελεί μια υπέροχη επιλογή για τις καθημερινές σας εμφανίσεις είτε στην δουλειά σας, είτε στις βόλτες σας! Για ένα επιτυχημένο Look συνδυάστε το λευκό τζιν σας με ένα ασπρόμαυρο τοπ και ασπρόμαυρα αξεσουάρ! 


Αλέξης Γεωργιάδης
Πηγή: www.rouxa365.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)