Οι καλύτεροι του Μουντιάλ 2014

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0



Η αυλαία έπεσε στο Μουντιάλ της Βραζιλίας με τη Γερμανία να παίρνει το Μουντιάλ στην παράταση με σκόρερ τον Μάριο Γκέτσε. Όπως σε κάθε διοργάνωση έτσι κι αυτή τη φορά μετά το τέλος του τελικού δόθηκαν τα βραβεία στους διακριθέντες της διοργάνωσης.

Καλύτερος παίκτης του τουρνουά αναδείχτηκε ο Λιονέλ Μέσι, παρόλο που στον τελικό δεν μπόρεσε να ανατρέψει τα δεδομένα. Πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης ήταν ο Χάμες Ροντρίγκες με έξι γκολ καταφέρνοντας να κλέψει την παράσταση σκοράροντας σε κάθε παιχνίδι που έπαιξε.

Καλύτερος νέος παίκτης της διοργάνωσης αναδείχτηκε ο Πολ Πογκμπά. Μπορεί η Γαλλία να αποκλείστηκε στα προημιτελικά, αλλά ο 21χρονος έδειξε πως μπορεί να κάνει τη διαφορά και στο υψηλότερο επίπεδο. Όσο για το βραβείο fair play πήγε στην Κολομβία που εκτός των άλλων μας χάρισε και μερικούς εξαιρετικούς πανηγυρισμούς.

Τέλος, κορυφαίος τερματοφύλακας της διοργάνωσης δε γινόταν να είναι άλλος από τον Μάνουελ Νόιερ, που εντυπωσίασε και επιβεβαίωσε όσους έλεγαν πως δεν υπάρχει ανώτερός του αυτή τη στιγμή στη συγκεκριμένη θέση.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)