Τα καλύτερα δωρεάν Antispyware προγράμματα

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0
Τα καλύτερα δωρεάν Antispyware προγράμματα για προστασία από απειλές στο διαδίκτυο!


SuperAntiSpyware Free - Λήψη
Εξαιρετική εφαρμογή για την αντιμετώπιση των spyware. Στην δωρεάν έκδοση της περιλαμβάνει χειρωνακτικό update, όχι όμως και προστασία σε πραγματικό χρόνο (real time protection). Ωστόσο το πρόγραμμα μπορεί να μας σώσει σε περίπτωση που ο υπολογιστής μας έχει ήδη προσβληθεί.

Spyware Terminator - Λήψη
Eγγυάται συνεχή προστασία του υπολογιστή σας από πιθανές απειλές που προέρχονται από πλοήγηση στο διαδίκτυο. Eξασφαλίζει τον εντοπισμό και την εξαφάνιση κάθε προγράμματος που βάζει σε κίνδυνο τον υπολογιστή σας ή απειλεί το απόρρητό σας συλλέγοντας δικές σας πληροφορίες.

Spybot - Search & Destroy - Λήψη
Eξαλείφει λογισμικά υποκλοπής, κακόβουλα λογισμικά και διαφημιστικά κάθε είδους που ενδέχεται να έχετε εγκαταστήσει στον υπολογιστή σας. Είναι εφαρμογή καταξιωμένη στο χώρο των antispyware, εύκολη στο χειρισμό της και ενημερώνεται μέσω αρχείων που κατεβάζει αυτόματα από το internet.


Emsisoft HiJackFree - Λήψη
H Emsisoft ειναι μια εταιρεία γνωστή για την ανάπτυξη εφαρμογών ασφάλειας. Το πρόγραμμα αν και έχει σχεδιαστεί κυρίως για προχωρημένους χρήστες διαθέτοντας ελάχιστους αυτοματισμούς, χρησιμοποιείται και απο αρχάριους. Βοηθά στην προστασία του χρήστη απο hijackers, spywares, adwares, trojans και worms.


HiJackThis - Λήψη
Το HiJackThis είναι ένα εργαλείο ανάλυσης του συστήματος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ελέγξει το μητρώο και ρυθμίσεις σημαντικών αρχείων ενώ προσφέρει μια αναλυτική λίστα με όλες τις υπηρεσίες, τα προγράμματα εκκίνησης και πολλά ακόμα.


Bazooka Adware and Spyware Scanner - Λήψη
Ανιχνεύει ένα πλήθος spyware, adware, trojans, keyloggers και trackware που πολλά antivirus δεν βρίσκουν. Η διαδικασία ανίχνευσης διαρκεί ελάχιστα και σας ενημερώνει για το πώς να απεγκαταστήσετε τον εισβολέα ή σας φέρνει σε επαφή με την εταιρεία για ασφαλέστερες οδηγίες απεγκατάστασης.

Windows Defender - Λήψη
Είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα που προστατεύει τον υπολογιστή σας από αναδυόμενα παράθυρα, χαμηλή απόδοση και τις απειλές για την ασφάλεια που προκαλούνται από λογισμικό υποκλοπής spyware και άλλο ανεπιθύμητο λογισμικό. Διαθέτει προστασία σε πραγματικό χρόνο και είναι αρκετά ικανό.

SpywareBlaster - Λήψη
Το SpywareBlaster είναι ένα απλό εργαλείο ασφαλείας που έχει σχεδιαστεί για να αποτρέψει την εγκατάσταση κακόβουλου λογισμικού και άλλου ανεπιθύμητου λογισμικού. Είναι ένα μη κερδοσκοπικό antispyware λογισμικό που φροντίζει ώστε το σύστημα να είναι καθαρό από ανεπιθύμητα αρχεία.


SpyCatcher Express - Λήψη
Έχει ελκυστικό και εύχρηστο interface, είναι ένα ισχυρό και αποτελεσματικό antispyware πρόγραμμα με χαρακτηριστικά όπως μεγάλη βάση δεδομένων που ανανεώνεται τακτικά, δέσμευση χαμηλών πόρων συστήματος, deep defense προστασία, συμπεριφορά ανίχνευσης κακόβουλου λογισμικού και άλλα.

Advanced Spyware Remover - Λήψη
Παρέχει πλήρη και προσαρμοσμένη σάρωση στους σκληρούς σας δίσκους, σε αφαιρούμενες μονάδες και σε ατομικούς φακέλους εντοπίζοντας και αφαιρώντας spywares, adwares, malwares, trojans, dialers, keyloggers, ενώ χρησιμοποιεί ελάχιστη μνήμη και η σάρωση γίνεται με πολύ γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο.


Comodo VerificationEngine - Λήψη
Λογισμικό το οποίο σας προστατεύει από προσπάθειες phishing, δηλαδή παραπλάνησής σας και υποκλοπής πολύτιμων στοιχείων σας. Με αυτό μπορείτε να διακρίνετε τις ψεύτικες από τις πραγματικές σελίδες που σας στέλνουν. Απλά τοποθετείτε το ποντίκι πάνω σε μια σύνδεση και θα είστε σίγουροι ότι ειναι καθαρή.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)