Τα καλύτερα δωρεάν Antimalware προγράμματα

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0
Τα καλύτερα δωρεάν Antimalware προγράμματα για προστασία από βλαβερά λογισμικά




Malwarebytes Anti-Malware - Λήψη
Είναι μια antimalware εφαρμογή που μπορεί να αφαιρέσει με επιτυχία ακόμη και τις πιο προηγμένες απειλές απο malware. Περιλαμβάνει μια σειρά από σύγχρονα χαρακτηριστικά. Μπλοκάρει κακόβουλες διαδικασίες προτού να αρχίσουν. Παρακολουθεί το σύστημά σας συνεχώς για να παραμείνει ασφαλές και σίγουρο.

Dr.Web CureIt - Λήψη
Εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να σκανάρετε και να θεραπεύσετε γρήγορα τον υπολογιστή σας. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο οταν το antivirus που έχουμε εγκατεστημένο δεν μπορεί να αναγνωρίσει η να αφαιρέσει κάποιο ιό η spyware. Επειδή δεν χρειάζεται εγκατάσταση μπορείτε να το εκτελέσετε και από usb stick η cd.


Wormblaster Malware Protector - Λήψη
Σας βοηθάει να αναγνωρίσετε και να διαγράψετε μια ευρεία ποικιλία από απειλές, να βελτιώσετε την απόδοση του pc σας και να επιδιορθώσετε τα κενά στην registry που προκλήθηκαν από malware. Προσφέρει προστασία σε πραγματικό χρόνο, σκανάρισμα ιών, εμφάνιση διαδικασιών και πρόσφατες ενημερώσεις νέων απειλών.


IObit Malware Fighter - Λήψη
Προστατεύει τον υπολογιστή σας από τα διάφορα spyware, adware, trojans, keyloggers, bots, worms και hijackers. Ανιχνεύει τα πιο σύνθετα και δυσκολα στην αντιμετώπιση spyware και malware. Πολύ χρήσιμο κατά την περιήγηση σας στο internet αφού μπορεί να σας προστεύσει ενεργά από κακόβουλες ιστοσελίδες.

Norman Malware Cleaner - Λήψη
Πρόγραμμα ανίχνευσης και εξυγίανσης του υπολογιστή σας. Δεν πρόκειται για ασπίδα προστασίας σε πραγματικό χρόνο αλλά απευθύνεται ουσιαστικά στην ανάγκη καθαρισμού υπολογιστών που έχουν ήδη χτυπηθεί από κάποιο κακόβουλο λογισμικό. Προσφέρει ικανές δυνατότητες ανίχνευσης και καταπολέμησης.


F-Secure Easy Clean - Λήψη
Δωρεάν πρόγραμμα που βρίσκει και αφαιρεί πολλούς από τους τελευταίους ιούς, worms και spyware. Έχει δυνατούς μηχανισμούς ανίχνευσης απειλών. Θα κάνει ένα γρήγορο έλεγχο για συμπτώματα απο rootkit λογισμικό στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια θα προχωρήσει στη σάρωση και την άρση των επιθέσεων.


McAfee Rootkit Remover - Λήψη
Η McAfee παρέχει στους χρήστες ένα αυτόνομο βοηθητικό πρόγραμμα που χρησιμοποιείται για να εντοπίζει και να απομακρύνει rootkits και κακόβουλο λογισμικό. Ένα μικρό σε μέγεθος αρχείο το οποίο δεν χρειάζεται εγκατάσταση και μπορεί να υποστηρίξει όλα τα καινούργια λειτουργικά.

ThreatFire Free - Λήψη
Όταν τα παραδοσιακά antivirus αποτυγχάνουν τη στιγμή που πραγματικά τα χρειάζεστε τότε είναι η στιγμή που χρειάζεστε το ThreatFire Free. Ο τρόπος με τον οποίο το ThreatFire Free λειτουργεί είναι εκείνος που διατηρεί τον υπολογιστή σας πάντα σε καλή κατάσταση και πάντα ασφαλή.

Comodo BOClean - Λήψη
Μια πολύ καλή λύση καταπολέμησης malware. Λειτουργεί σαν τοίχος προστασίας το οποίο δεν επιτρέπει στα malware να εισβάλλουν στον υπολογιστή σας. Μπορείτε να ρυθμίσετε πότε θα κάνει update, αν θα ξεκινάει αυτόματα κτλ. Είναι αρκετά μικρό σε μέγεθος και η εμφάνιση του είναι πολύ απλή.


Anvi Smart Defender - Λήψη
Παρέχει στον υπολογιστή σας έξυπνη και αποτελεσματική προστασία από κακόβουλα λογισμικά, όπως ιούς, adware, spyware και trojan. Ενσωματώνει χαρακτηριστικά βελτιστοποίησης συστήματος, όπως επιδιόρθωση μητρώου, καθαρισμός προσωπικών στοιχείων, απελευθέρωση μνήμης και ανασυγκρότηση δίσκων.


McAfee Stinger - Λήψη
Είναι ένα ανεξάρτητο εργαλείο σχεδιασμένο να αναγνωρίζει και να αφαιρεί ιούς τύπου ψεύτικου συναγερμού. Δεν μπορεί να αντικαταστήσει ένα πλήρες πακέτο προστασίας, αλλά το McAfee Stinger είναι μια χρήσιμη προσθήκη στα εργαλεία ασφαλείας σας, κυρίως για υπολογιστές που έχουν ήδη μολυνθεί.

AdwCleaner - Λήψη
Είναι ένα πρόγραμμα που αναζητά και διαγράφει adware, malware, γραμμές εργαλείων (toolbars), ανεπιθύμητα προγράμματα και browser hijackers από τον υπολογιστή και τον browser σας. Με τη χρήση του θα αισθάνεστε ασφαλής κατα την περιήγηση σας στο διαδίκτυο.

EMCO Malware Destroyer - Λήψη
Έχει ως στόχο την προστασία από worms, trojans, adware και άλλους τύπους κακόβουλων λογισμικών. Είναι αποτελεσματικό και μπορεί να λειτουργήσει συμπληρωματικά σε ήδη εγκατεστημένο λογισμικό προστασίας ιών. Είναι πολύ γρήγορο στο σκανάρισμα του υπολογιστή και διαθέτει μεγάλη βάση δεδομένων.


Comodo Cloud Scanner - Λήψη
Είναι ένα εύχρηστο εργαλείο που γρήγορα και με ακρίβεια μπορεί να εντοπίσει κακόβουλο λογισμικό, ιούς, ύποπτες διαδικασίες και άλλα προβλήματα σχετικά με τον υπολογιστή σας. Διαθέτει ένα ελαφρύ και κομψό περιβάλλον επιφάνειας εργασίας. Ειναι ένας ασφαλές, εύκολος και ακριβής τρόπος για τη διάγνωση απειλών.


Autorun Eater - Λήψη
Είναι προορισμένο να λειτουργεί δίπλα στο antivirus σας. Καθώς όλο και περισσότερα malwares καταφεύγουν σε τακτικές αρχείου autorun.inf, υπήρξε ανάγκη για ένα τέτοιο εργαλείο. Σας προστατεύει όταν ένα ύποπτο αρχείο autorun.inf εντοπίζεται στη συσκευή αποθήκευσής σας, εμποδίζοντας έτσι την εκτέλεση του.

ComboFix - Λήψη
Είναι η τελευταία σας επιλογή αν δεν δουλέψει το antivirus σας. Το πρόγραμμα αυτό ψάχνει για κακόβουλο λογισμικό στον υπολογιστή σας και απευθύνεται σε έμπειρους χρήστες κυρίως. Εάν δεν είστε σίγουροι για τη λειτουργία του, να το χρησιμοποιήσετε με προσοχή.

GMER - Λήψη
Προορίζεται για τον εντοπισμό και αφαίρεση των rootkits από το σύστημα, δηλαδή όλων των ζημιογόνων προγραμμάτων που δυσκολεύουν τον εντοπισμό τους από τα προγράμματα antivirus. Κάνει αναζήτηση των κρυφών διεργασιών, των modules, των υπηρεσιών, των αρχείων, των κλειδιών του μητρώου και άλλων.

SmitFraudFix - Λήψη
Μερικές φορές κατά την πλοήγηση στο διαδίκτυο διάφορα προγράμματα αρχίζουν να εγκαθίστανται στον υπολογιστή μας χωρίς την συγκατάθεση μας. Συνήθως αυτά τα προγράμματα είναι ιοί, spyware, adware και άλλα κακόβουλα προγράμματα. Το εργαλείο αυτό μπορεί να εξαλείψει όλα αυτά τα λογισμικά με επιτυχία.


SpyShelter Personal Free - Λήψη
Είναι ένα ικανό εργαλείο για την καταπολέμηση των κακόβουλων απειλών και μπορεί να σας προστατεύσει από τις επιθέσεις αυτές αποτελεσματικά. Προσφέρει το πρόγραμμα στην δωρεάν έκδοση του όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα ασφάλειας που ειναι απαραίτητα στον υπολογιστή σας.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)