Υποτροφίες από το μη-κερδοσκοπικό Ινστιτούτο AIT στην «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0


Το μη-κερδοσκοπικό Ινστιτούτο Τεχνολογίας (AIT), παρέχει στη Μ.Κ.Ο. «Αποστολή», της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών για ακόμη μία φορά δύο πλήρεις υποτροφίες σε Έλληνες για τα μεταπτυχιακά προγράμματα που προσφέρει ήτοι…
MSc in Information and Telecommunications Technologies και MSc in Management of Business Innovation and Technology. Το κόστος συνολικά των υποτροφιών στα ανωτέρω προγράμματα ανέρχεται στις 17.500 Ευρώ.
To AIT είναι μη-κερδοσκοπικό, ανεξάρτητο ινστιτούτο τεχνολογίας που συνδυάζει κορυφαίο εκπαιδευτικό προσωπικό και συνεργασίες με πολυεθνικές εταιρείες, διεθνή ερευνητικά κέντρα και κορυφαία πανεπιστήμια ώστε να προσφέρει διεθνούς επιπέδου εκπαίδευση και προηγμένη έρευνα σε καινοτόμες τεχνολογίες.
Η επιλογή των φοιτητών θα γίνει σύμφωνα με ακαδημαϊκά και κοινωνικά κριτήρια. Τα ακαδημαϊκά κριτήρια είναι δεδομένα για κάθε πρόγραμμα και η αξιολόγηση των υποψηφίων πραγματοποιείται από την ακαδημαϊκή επιτροπή του Athens Information Technology. Η ΜΚΟ «Αποστολή» θα εξετάσει τα κοινωνικά κριτήρια των υποψηφίων ενδιαφερομένων και θα κάνει τις πρέπουσες υποδείξεις οι οποίες θεωρούνται δεδομένες και ευπρόσδεκτες από το ΑΙΤ.
Η αίτηση του κάθε υποψηφίου θα υποβάλλεται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του ΑΙΤ www.ait.gr (από 20-03-2013 έως 30-08-2013) και τα κοινωνικά κριτήρια θα ανακοινωθούν από τις ιστοσελίδες της «Αποστολής» και της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)