Βραβεία Λογοτεχνικής Μετάφρασης 2013 ( 30/9/13 )

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0
Η Ελληνοαμερικανική Ένωση, το Goethe-Institut Athen και το Instituto Cervantes de Atenas διοργανώνουν για μία ακόμη χρονιά τα Βραβεία Λογοτεχνικής Μετάφρασης... 

Το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Λογοτεχνικής Μετάφρασης της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, το Goethe-Institut Athen και το Instituto Cervantes de Atenas θα απονείμουν τα Βραβεία Λογοτεχνικής Μετάφρασης 2013 σε τρεις μεταφραστές της αγγλόφωνης, γερμανικής και ισπανόφωνης λογοτεχνίας αντίστοιχα. 

Τα βραβεία αφορούν μεταφράσεις μυθιστορημάτων, διηγημάτων, ποίησης και θεατρικών έργων που εκδόθηκαν το 2012. Το βραβείο σε κάθε νικητή συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο. Η εκδήλωση απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013, στις 20:00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ινστιτούτου Θερβάντες, με την ευκαιρία εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Μετάφρασης. 

Πληροφορίες 
Διοργανωτής Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Λογοτεχνικής Μετάφρασης της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, Goethe-Institut Athen, Instituto Cervantes de Atenas. Χώρος διεξαγωγής Αίθουσα Εκδηλώσεων Ινστιτούτου Θερβάντες (Μητροπόλεως 23, Αθήνα).  Ημερομηνία έναρξης 30/09/2013.  Ημερομηνία λήξης 30/09/2013.  Ώρα έναρξης 20:00.  Κατηγορία (εκδήλωσης) Ομιλία-Παρουσίαση Γλώσσα: EL.  Διερμηνεία: Όχι. Υποχρεωτική εγγραφή: Όχι.  Υποχρεωτική κράτηση: Όχι.  Εισιτήριο Είσοδος ελεύθερη.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)